Min hals är sjuk, jag är förkyld och en lång skoldag börjar

Jag somnade klockan nio igårkväll och har sovit som en Gud inatt. Vaknade lite sent men mamma skulle in till stan och kunde skjutsa mig. Nu infinner jag mig i skolan och en lång dag börjar igen. Jag är förkyld som bara den idag! Får bjuda alla classmates på en förkylning antar jag. Nu måste jag börja studera flitigt.


Dagens


Mello-lördag

Har varit iväg på Collins ettårsdag och ätit alldeles för mycket godsaker idag. efter någon timme blev man ganska trött så vi åkte hem och käka kinamat och kollade fotboll! Om en liten stund blir det melodifestivalen, Chips och vin hemma i soffan. Jag skulle åkt till Louise ikväll men vi sparar oss till nästa helg istället då det säkerligen blir mycket alkohol.
Om yohio tar hem det ikväll hamnar jag i depression.


Pluggdöden

Vart en väldigt kort skoldag idag, imorgon och på torsdag är jag ledig och på fredag har jag bara en lektion på eftermiddagen. Living the dream eller något i den stilen! Idag har jag och Henny vart och pratat om vårat projekt på arkitektkopiastället efter skolan, sen tog vi en fika och gick och handlade nya jeans till mig. Som tur var hittade jag mamma på stan också så att jag fick skjuts hem. Den "långa" vägen hem. När jag kom hem började jag plugga och har gjort det tills nu, dött pluggdöden och inte ens hunnit äta. Längtar redan till sängen!


se upp i backen!

idag har vi varit iväg och åkt skidor, inte jag, men pappa och Co åkte. Jag tog mestadels hand om lovisa som hade en väldigt dålig dag idag. Det var roligt endå givetvis, trots en liten suris! fick många fina bilder på pappa som åkte störtlopp och på aline som åkte för första gången. Hon hade det väldigt svårt att stå upp på skidorna, haha. Nu har jag kommit hem äntligen. Mina fötter är som isbitar så jag ska göra mig en kopp te och mysa ner mig i soffan!

Ledighet

Inga lektioner idag så har njutit av ledighet och haft en riktig slappdag. har en helt sjuk träningsvärk och skavsår efter gårdagens långa promenad med mamma så det var himla skönt att va ledig idag! Ikväll blir det i varje fall lite vinmys hemma, äta något gott osv och Imorgon ska jag upp med tuppen och åka till ryssbergen, med pappa o Co. Aline ska åka skidor för första gången så det blir riktigt roligt! Älskar att göra saker tillsammans med familjen!


RSS 2.0