Varför skriver jag ens?

Lagat mat till Pontus och diskat Djävulshögen som stod på bänken. Nu är jag så sjukt trött. Relativt kort dag imorgon i skolan och sen är det helg. Gud vad härligt alltså. Idag slutade jag väldigt sent med ett nationellt prov på slutet. Var som en zombie vill jag lova men jag tror jag kommer få bra resultat på det provet. Jag och en kille i engelskan satt i 1 timme och 40 minuter och skrev. Rättade minst 5 gånger medans alla andra skrev klart på 15 min och skynda sig hem. Är nöjd som fan med insatsen, jag hoppas det speglar mitt betyg. Fått vg i svenska nationella hittills dessutom. Bara dödens matematik jag ska klara sen. Oj Vad jag skriver mycket nu, trots att jag är helt borta i hjärnkontoret? Nej godnatt


this is it


var hos pappa igår och fikade, lekte med min söta syster som börjat krypa och stå upp själv.
Det är så sjukt vad snabbt dom små liven växer upp och det är bara en tidsfråga tills
vi får veta vilket språk hon pratar sen när hon lärt sig det. Engelska eller svenska.
Pappa och Aline hade satt upp granen och gjort det riktigt julmysigt lite i förväg.
I helgen tog jag det relativt lugnt. Pontus har spelat massa matcher och vi har kollat på filmer.
Har nu sett filmen Cockpit som var helt grym och jätterolig.
Idag har jag haft en hemstudiedag och jag blev nyligen klar med uppgiften vi fick.
imorgon blir det skola som vanligt. Var en vattenläcka idag som orsakade den
sköna hemstudiedagen! nu ska jag sätta mig i soffan och överge datorn. får inte missa Stalkers.









Världens sjukaste

Vaknade upp när klockan ringde och kunde inte kliva upp. Jag var helt slut igårkväll också så tar en vilodag så jag mår prima imorgon igen. Ska hoppa in i duschen när som helst och vid halv fem ska snuff ta ut stygnen i magen stackarn. Jag kommer inte vilja vara med i rummet! Någon vidare plan om vad jag ska hitta på idag har jag inte. Jag ska bara jäsa i soffan. Inga konstigheter. Har gjort mycket mysigt i helgen. Bl.a. Var jag på julmarknad och fynda lite handgjorda smycken med mamma, mormor och morfar. Det är alltid lika mysigt att träffa familjen.


Latest of my weekend


Ingen rubrik

 


en grym vecka i bilder

puss vad du är underbar
en liten fladdermusbebis låg och sov i skålen, i lärarummet (skolan)

hänger lite
världens bästa snuff som håller mig sällskap när jag duschar. varje gång
coctails and dreams. redbull vodka and dreams
härlig bild på mig och orsaken till min lycka
lilla syster lovisa! lilla grodan. stolt storasyster

fruktansvärt fina emilia på coctails

jävla kroppsideal


håltimme två timmar

nästa lektion börjar klockan två och jag har ont i götten efter att jag suttit och kollat på ensam mamma söker- avsnitt under tiden tills nu.
idag har jag haft muntlig redovisning första gången någonsin, jag är så glad att jag gjort det. Det är min stora rädsla i skolan verkligen just för att det är obehagligt och känna sig dömd och uttittad. antar att alla känner så men jag har alltid tagit avstånd från föredrag och sånt. igår klarade jag mitt naturkunskapsprov också. jag har mycket kvar men håller jag mitt nuvarande tempo kommer det gå bra tror jag. nej nu ska jag fixa lite uppgifter och få mer ont. skolans stolar och diverse sittplatser är så hårda. in med en säng.

Puss och godnatt

Jag har städat och hållt igång hela dagen. har hunnit med en promenad nu på kvällen också i det sköna vädret! På med öronpuffar och hela kittet. jag har förresten  fixat med spraytan idag också & det börjar arta sig. måste gotta mig och bli lite brun istället för att vara Snövit till vintern! Mestadels av dagen har jag ju somsagt städat och skurat som en riktig hemmafru så pontus slapp tänka på det efter jobbet. nog om dagen, nu ska jag gäspa lite och somna gott i min älsklings famn. 

RSS 2.0