Min hals är sjuk, kan inte äta och det är nyår imorgon.

Jag har nu varit dyngförkyld, haft en hemsk hosta samt 
feber enda sedan annandagen. det blir inte så mycket
sova i det här hemma villsäga! Imorgon är det nyår och
vi får hem lite vänner hit och jag tänkte laga något gott!
jag får ta det ganska lugnt imorgon och jag tänkte dricka
en gnutta cider och spela Bingolotto! Känner att det
kommer bli bäst för mig som dödlig.
Om jag glömmer bort min lilla blogg imorgon så säger jag det nu.
GOTT NYTT ÅR!
jag vet att år 2013 kommer bli helt makalöst bra med min
älskling här bredvid mig, och snuff förståss. 

Merry Christmas

Tydligen kom inte mitt inlägg iväg på julafton så slänger upp det nu.
Nu har vi firat i stjärnhov med alla fina människor och klockan sex är vi ute på vift igen. Vi ska till Pontus föräldrar. Jag har fått så himla fina saker idag men det bästa är verkligen att ha hela familjen samlad. Synd att jag inte hann åka till Sthlm och fira med pappa och alla! Tyvärr orkar man inte vara överallt fast att man skulle vilja det. Jag älskar personerna i min närvaro och jag är lyckligt lottad som får ha såna fina vänner och en sån härlig släkt.


Lördag

Var ute igår. Först var jag på lagfest på rosvalla en liten snabbis, tog taxi till fika och hamnade till slut på mikes där jag träffade Louise emilia och Bella. Drack kanske tre drinkar så var i princip nykter hela kvällen. Blev mycket dans och jag hade det allmänt bra. Sen gick vi och köpte en kebabrulle i vanlig ordning. Idag har vi varit och ätit på ot's med Pontus föräldrar och co. Efter god mat och mysigt sällskap så kom mickaela till oss och vi har kollat tv och ätit godis. Ska kolla film nu då vi är relativt pigga fortfarande och sen går vi och lägger oss. Imorgon ska vi köpa julklappar i sista minuten.


En ensamdag är en bra dag

Gick upp klockan sex imorse och duschade. Förstår inte hur jag blivit en såhär hurtig person på morgonen verkligen. Klockan är ingenting nu och jag är trött redan. Har haft en mysig lunch på rhodos med familjen och mormor idag iallafall, sen gick jag och köpte nya lurar samt ett skal till telefonen på stan. Vädret har varit hemskt idag så det var inte så roligt att traska runt utomhus. Pontus har varit borta på innebandycup hela dagen så jag och snuff har fått busat hemma själva efter det. Nu har jag dock släckt ner, tänt ljus, stängt av tvn och lagt mig i soffan. Jag lyssnar bara på musik. Det går inte förklara hur mycket jag värdesätter stunder som denna.


lite gamla bilder


RSS 2.0