Ändrade planer

Som sagt. Jag åt trerätters på c.g med mormor och morfar istället. Nu är jag som i koma och har feta cravings, underbart god mat. Efter det var vi på HM och köpte en jättesöt tröja, fick pengar av morfis och blev hemskjutsad. Trots att änglarna grät och man blev dyblöt på vägen hem från stan så kunde inte dagen blivit bättre. Gud vad jag älskar min familj. Med ett totalt lyckorus i hjärtat så kom jag hem och sparka av mig blöta kläder och dök ner i sängen... Min kära sambo borde komma hem nu och gosa ner sig med mig..... 

 

 

 


Motvilligt vaken

Jag kom precis hem och slängde mig i sängen efter att jag tog initiativet till en morgonpromenad, väldigt ovanligt gjort. Jag gick upp med Pontus fem imorse när han åkte på rally och jag har inte kunnat somna om efter det. Jag är hundra på att jag däckar till någon gång på eftermiddagen, är nämligen expert på det. Jag tänkte snooza i sängen ett tag nu. sen kanske jag skulle följa mamma till make up store för en sminkning (hon ska på bröllop). Så måste jag få i mig mat också, det är ett senare problem, åt frukost tidigt imorse som tur är.


Härliga fredag

Jag ligger och kollar på paradise hotel Danmark med min favoritmisse samt väntar på Pontus som spelar hockey. Mina ögon vill inte vara öppna så jag tar och somnar till lite en stund. Faaaaaaaan vad skönt med helg igen förresten!

 


Guess what, i'm not a robot

Ligger i soffan och kollar film med pontus och snuff. Lägenheten är kliniskt ren nu efter att jag fått mitt dagliga utbrott på allt stökigt efter helgen. Vattnet är avstängt från igår till imorgon dessutom så det ska bli fantastiskt kul att diska när det är igång igen. Faaaaan vad trött jag är nu. Ska in och kolla arbetsförmedlingen och sen bums i säng.


Trött tjej med feberdöden

Jag har fortfarande feberdöden och ligger för tillfället nerbäddad i sängen. Jobbig period nu faktiskt, alla har feber verkar det som.
Ja, jag ligger här och tycker att livet känns jobbigt när jag vet att jag måste till affären om en timme. Orkar inte gå upp igen efter den här kraschen. Trött satan är jag också.
Vad man gnäller alltså.
Helgen var iallafall bra trots feber. Jag hade verkligen sjukt roligt och fick lyckorus av alla fina människor runtomkring.
Nu tänkte jag iallafall slänga upp bilder från helgen och snooza i en timme innan jag måste rycka upp mig!


jag älskar dig


bilder från helgen



är ambitiös i skolan


lite bilder från och efter semestern





RSS 2.0