klarvaken

Jag sitter som vanligt uppe och funderar. på ingenting alls egentligen!
som tur är har jag lov denna veckan så jag behöver inte få panik när jag inte somnar.

idag har jag inte uträtt ett skit men imorgon tänkte jag ta mig till stan och köpa mig något fint, kanske träffa min syster! pontus jobbar till sent imorgon så jag har dessutom all tid i världen för att plugga istället för att ligga i sängen, som jag borde gjort idag. 
Pontus och jag hade förövrigt hur mysigt som helst på alla hjärtans dag. vi var på fika och åt skagensmörgås samt varmrätt, ett helt gudomligt gott kött med potatisgratäng. Det var lite panik innan vi skulle äta då vi inte hade bokat bord och precis alla ställen var fullbokade. det var tur att vi till slut kunde boka bord på fika då det är så lugnt och mysigt där! vi var först på oliwer twist och man hörde inte ens varandra, det var helt fullproppat. 
nu tänkte jag klicka hem brasilianskt löshår som jag så länge suktat efter, dricka lite oboy och sen smyga mig in i sovrummet lik en ninja och krypa ner hos min älskling. godnatt 


 

Februari

Längesen jag lämnade några rader här. Har haft fullt upp med att leva livet istället för att skriva om det. Jag har iaf varit i skolan, städat dagligen och umgåtts med nära och kära. Har dessutom fyllt tjugo år nyligen(äntligen),min syster har fyllt ett år, min pappa 40 år och morfar fyllde här om dagen så firar han snart också! Februari är min favoritmånad verkligen. I mitten av januari flyttade jag ut från lägenheten till Pontus, så är ju officiellt sambo nu också även om jag har bott här i över ett år. Det känns dock mer riktigt när jag fick hit mina saker givetvis!


RSS 2.0