Bilder från söndags

Har fikat på stan idag med mamma och kollat kläder med henne. Köpte mina efterlängtade stövlar idag också!  Det bästa var att få lite ensamtid bara vi två. Jag har saknat det. Min fina mamma
 
 

En timmes promenad runt i hamnen till stan med familjen, nu ska vi göra fläskfilé hemma och ikväll blir det Beck och chokladmouse till efterrätt!

Perfekt dag kort sagt.

När något tar sig rakt in i hjärtat

Jag tar en drink och äter popcorn. Pontus är jättefull så jag låter han ligga och sova i soffan. Jag myser ändå trots att jag är ensam ikväll.
Jag kollar på så mycket bättre nu och har minst sagt gråtit åt miss li och hennes tolkning nyss. Hon rörde vid mitt hjärta, jag ville inte missa en sekund och jag har aldrig blivit så berörd. Hon gjorde mina tankar till ord, till musik. Jag är knäckt. Det är för sånt här som musik är min stora passion i livet, för ingenting kan beröra på det här sättet. Den här konstformen. Nu ska Bella komma och sova över så jag slipper va ensam. Min lilla älskling.


Idag har jag fikat på cofé house med emilia, köpt söta öronpuffar, färgat håret och gjort en spraytan.

Hunnit med mycket idag känner jag. Köpt mycket jag behövde och det var skönt att träffa Emilia igen. Nu är det dessutom lov i en vecka vilket är grymt skönt! Just nu kollar jag film och hämta precis upp tvätten med min kärlek. Kort och bra dag i skolan var det också och jag börjar få flyt igen. Bara plugga på min lediga tid så är jag tillbaka igen förhoppningsvis. Hur jag mår växlar oftast dag från dag så man vet aldrig. Jag höll igång veckan ut i varje fall. Perfekt


En lektion kvar, äta mat och cykla hem igen. Kort och bra dag. Vill ner under täcket igen.

Det enda negativa idag är att det är grymt kallt ute. Fjällräven på och införskaffa vantar kan vara en bra idé.


Det här med kärlek

 


Jag vet vem jag är när jag är hos dig

Imorgon har jag bara två lektioner. Slutar halv tolv. Nu ska vi åka och handla krubb och åka hem och gosa gärnet! Börjar få flytet i skolan tillbaka igen. Alltså närvaro. Har lite att göra men blir nog Piece of cake! Lov nästa vecka också. Ska bara sova och njuta.... och plugga givetvis! Nu kom bästa Pontus. Skriver senare


Tröttast i världen

Precis fixat lite krubb och jag ligger död i soffan. Skoldagen var verkligen en never ending story och vi flyttade klockan fyra, imorgon med. Suck. Efter skolan åkte mamma och jag till cykelaffären förra gånger fram och tillbaka. Måste dit och byta sakerna imorgon igen för att det blev fel storlek på stången sadeln sitter i för tredje gången. Tattarna som tog min sadel och stången från cykeln ska dö! Ska äta och invänta Pontus med en skönhetssömn. Jag är helt slut. Det tar på krafterna att försöka vara motiverad och engagerad i skolan.

 


Isabelle

Lilla Bella kom på besök idag. Vi har lagat mat, Hon har visat mig hennes skola, vi har kollat tv, fotat och haft allmänt jättegosigt hela dagen. När hon for hem så somnade jag liten stund och nu kom min kärlek hem från jobbet! Ska kolla tv och gosa med han med innan vi lägger oss ner för natten. Jag är hur trött som helst. Det är som vanligt alltså, när skolan har rullat igång igen.

 

 


jag är hög nu sen den dagen du kom. jag är hög nu och kan inte somna om. jag undrar om jag någonsin ska nyktra till någon gång. med dig


Du är min bästa vän


Morgonpromenad

Vaknade efter en halvtaskig sömn som vanligt, slängde på mig kläder och begav mig ut på en promenad i det härliga vädret. Nu tänkte jag glo på tv en stund..


smoker joker midnighttalker

Som förutspått blev kvällen lugn och härlig. Tagit några öl ikväll till filmen och jag har i princip sovit halva dagen, tills Pontus kom hem från jobbet. Det värsta med dom ständiga extrajobben han gör är att han somnar när jag vill ha hans kärlek. Ungefär samma tid på natten som vanligt. Typiskt. Nästa vecka är det dags för skolan igen, ser både fram emot det och avskyr det på samma gång. Jobbigt att jag gick om ett år men förhoppningsvis går tiden snabbt. Jag är trött på skolbänken....


Oskönt att inte somna om när man har världens sovmorgon!

Vaknade klockan åtta och tog längsta duschen i världshistorien, åt frukost och slängde mig i sängen igen. Dagens problem är att jag är trött men kan inte somna om. Alltså ett ypperligt tillfälle att blogga på! Idag har jag inte planerat någonting alls, sååå skönt samtidigt som det är astrist. Pontus jobbar som vanligt så min uppgift idag blir väl att städa upp efter gårdagen och parkera arslet i soffan. Halv tio ska jag kolla på "bröderna Karlsson" iallafall. Skön dag ändå.


Vardagslyx

Både jag och pontus tog en liten nap på eftermiddagen. När vi vaknade käka vi pizza, godis i överflöd, drack gin/öl och så har jag trixat med hårinpackningar och ansiktsmasker ikväll, vilket man aldrig får tid till annars. Klockan är läggdags nu och pontus sover i vanlig ordning innan mig. Tänkte möta han i drömmarna och sova gott jag också!


John blund glömde mig inatt

Jag har inte sovit en enda sekund inatt. Försökte väcka Pontus hela natten men han var inte så mysig när han va trött. Ska iallafall väcka han nu och skicka iväg han på jobb... Eller snarare försöka väcka honom, han är som en döing.


Godbitar


Droppar en fet bildbomb på saker som aldrig kom upp på bloggen!


Kärleksbekännelse

Vaknade med, vad jag antar är en megaförkylning. Inget konstigt med det när jag som vanligt råkar ut för sånt. Mitt immunförsvar i ett nötskal! Vaknade upp efter sämsta sömnen i historien iaf och gosade med min lilla familj innan chefen åkte iväg till jobbet. Nu ligger jag här med snuff och pussas istället. Haha, Jag har egentligen inte ens tid att skriva nu men måste bara påpeka hur lyckligt lottad jag är som har Pontus!

Han är den viktigaste personen i mitt liv. Han är verkligen den där prinsen man drömde om när man var liten.
Det är underbart att jag fick honom på fall för drygt ett år sedan. Han har funnits vid min sida dagligen sen dess och han har alltid stöttat mig. Han är min bästa vän och jag tvivlar inte en sekund på att jag kommer vara med honom tills mitt sista andetag.

Avslutar min lilla kärleksbekännelse med en bild på mig och min andra favorit, snuff.


Let's do it again

Kollar på tv och svettas ihjäl. Värmen härinne är sjuk. Har inte vart en händelserik dag direkt. jag har städat och pysslat hemma och vart och storhandlat med pontus nu på kvällen samt ätit lite macdooonalds. Ska lägga mig i badet nu med Pontus och sen gå och sussa så jag orkar morgondagen!


Stockholm, 30års- fest och cocktails

Köpte kläder och fikade med mamma mormor morfar Bella och Filippa igår, vi åkte dit tidigt och som vanligt blev jag irriterad innan vi åkte hem pga allt folk överallt.. När jag kom till Nyköping fick jag fixa mig snabbt och så begav vi oss till crazy cow för att fira kecke och äta god mat. På kvällen gick vi till krogen. Jag var trött hela dagen för att jag hade sovit ca tre timmar, men dagen och kvällen blev helt perfekt.




Jag är trött och min hals är sjuk

Har fruktansvärt ont i halsen idag, började när jag vakna. Nu går mina tankar åt några simpass i badkaret och macdonalds. Jag är utsvulten. Imorgon blir det Stockholm trots allt. Det bästa med att åka bort med familjen är att vi fikar, fet jag är, jag längtar redan. Bilderna är från dopet. Dom få bilder jag fått tag på alltså.


Ta're lugnt

Kollat på två Johan Falk- filmer ikväll, ätit pizza och tonvis med chips. Riktigt härlig kväll med andra ord. Imorgon blir det nog lika lugnt och skönt. På lördag ska vi fira kecke på crazy cow och äta god mat. Innan det kanske jag ska till Stockholm med mamma och Co. Om jag hinner. nu har jag skrivit av mig lite och tänker mysa ihjäl min fina pojkvän.


Godnatt världen

Kollar på "69 saker du vill veta om sex" på 3an och äter kakor. Fin kombination, haha! Ska väcka pontus och gå och lägga mig, han totaldäckade när han kom hem från jobbet. Imorgon blir det hotellfrukost och praktik. Slänger upp en glad godnattbild. är väldigt svullen i ansiktet som man kanske ser


Blodblåsor i käften, illamående, Pontus jobbar över ikväll. Jag spyr på den här dagen.


Tandplågarn

Kom hem från tandis för ett tag sen. Det gjorde fruktansvärt ont och mitt tandkött är väldigt irriterat nu efter sprutorna och allt. Bedövningen har inte lagt sig alls dessutom så ser ut som grinchen i ansiktet. Trots smärtan jag har gått egenom så kunde jag inte vart lyckligare och stolt som har klarat av alla punkter som jag fruktat. Jag har drömt om nya tänder hela mitt liv och nu är det färdigt! Efter tandis skulle jag cykla hem fort för att slippa alla blickar på läppen och när jag kom ut hade någon tagit sadeln på cykeln och mitt lås var helt sönder. Det gjorde mig ganska upprörd. Hur kan man göra någonting så respektlöst undrar jag? Det är smutsigt äckligt elakt fattigt och väldigt omoget. Tack för det. Nu ska jag lägga mig i sängen och sova så Svullnaden lagt sig när jag vaknar.


Vi gosar som bara vi kan.

Pontus vägrar sluta jobba. Cash is king. nu ska jag bädda ner mig till "ensam mamma söker" och låta kärleken mellan mig och snuff flöda.


Jobbigt det där när tungan fastnar...


Lovisas dag

Har precis kommit hem från dopet och hela tjocka släkten på pappas sida var där. Men nu är jag som sagt hemma äntligen! Nu ska jag gosa med min kärlek och inte lyfta ett finger resten av dagen.


Hangover

Det var firmafest igår. Golvmaterial fyllde 40 år. Det bjöds på oerhört god mat och grym underhållning av klasse från elecric banana band. Han spelade bl.a. På en såg, det säger ju lite om hur kul det var. Det var en mix av alla sorters människor och tillsammans hade vi väldigt roligt. Jag gick hem ganska tidigt efter mat och underhållning när jag hade fått i mig lite mycket vin, gick hem och sussade jävligt gott. Pontus som stannade kvar mår inte så bra idag och senare ikväll ska vi ut på fest igen och fira Daniel. Frågan är om han orkar, haha. Imorgon ska min syster lovisa döpas och då måste jag vara på topp. Inte för mycket alkohol ikväll alltså.. Jag slänger nog upp lite bilder ikväll eller imorgon på allt som händer och sker.


Dad's crib

Jag avslutar kvällen med pappa, aline och min syster. Har haft en riktigt mysig dag och jag blir snart hämtad av min prins som varit och jobbat tills nu. Återstår bara ännu mer gos!


RSS 2.0