att inte kunna sova är fasen det jobbigaste som finns!

 
 

bästa veckan i mitt liv

studenten och alla härliga krogenkvällar har varit sjukt bra. är så tacksam för allt jag fått och lycklig för att jag har så fina människor vid min sida! både tvättäkta vänner och familjen som alltid finns där. 
det sämsta med veckan är att någon snodde min telefon, fast jag orkar inte reflektera så mycket över det.
Hatar dock att mina bilder i den telefonen kommer bort! Jag ska iallafall köpa en iphone 5 nu i veckan bara för det. Det är så sjukt jobbigt att inte kunna få tag på folk. 


 



Grattis till studenten bästabästabästa

Det blev en rekordvarm dag i Stockholm igår när Filippa tog studenten. Jag var svinigt bakis när jag åkte dit, vilket som tur var gick över efter ett tag. en galet bra dag iallafall, med god mat, en mobil som dog(hann klicka några bilder på Filippa som tur var), bra sällskap och en lycklig(och full) kusin som hoppade av lycka!
Nu är det min tur imorgon. Herregud vad sjukt!


Vinmys i hamnen med henny


Sovmorgon

Pontus och jag kom inte upp imorse. Jag för att jag var på skumparty igår och Pontus för att han var så pass gullig som hämtade mig efter krogen. Imorgon måste jag till skolan och tömma skåpet osv. Jag hade en grym kväll igår, var dock inte lika full som övriga studenter, men det var jättekul. Ser fram emot studenten och alla resterande fester jag får ta del av! Bilderna nedan är från helgen i trosa då jag fick träffa mimmie igen efter många år. Jag grillade och umgicks med släkten och på kvällen drog vi ut i hamnen. Saknat att umgås med mimmie!


Sista skoldagen

Det var somsagt sista skoldagen idag. Klassen blev bjudna på lunch av lärarna i stan och sen på eftermiddagen gick vi till hamnen och åt mjukglass tillsammans. Nu är det ledigt till måndag, då vi lämnar in material och dylikt. På onsdagen är det en skön friluftsdag med ettorna och tvåorna och givetvis studentveckan hela nästa vecka. På lördag ska jag till Trosa marknad och så ska jag försöka boka in något mysigt med Henny denna helg också. Full rulle med andra ord. Den 14de tar jag studenten, vilket känns fantastiskt skönt och helt sjukt. Jobbigt att jag gått om ett år men känns inte som det spelat någon större roll! Snart händer det!


RSS 2.0